10 feb. 2009

Ny utmaningNu har jag blivit sugen på nya utmaningar. Mosaik! Jag har klippt små, små bitar med min mosaiktång som jag har satt fast med kakel lim på ett gammalt utslitet keramikfat. Det blev som nytt efter många timmars jobb.

1 kommentar:

Steffo sa...

Hej AnnaCarin å tack för din kommentar på min blogg!

Ja vi är sannerligen lyckliga över att ha fått flytta hit till denna vackra del av världen. Det är en förmån! Vet du, jag och min sambo Pia promenerade förbi ditt hus här om dagen och såg en massa vackra glaskonstverk i fönstren... så vi började forska och upptäckte till slut din sida och denna blogg!

Vi är så sugna på nått vackert glaskonstverk, typ blyinfattat fönster... vet inte om du sett dörren som tidigare prydde vårt hus på Kallholmen...Elvin Lundströms gamla kåk. Vi har bytt dörr...men det var med stor sorg då den gammla hade ett otroligt vackert runt blyinfattat fönster... ska försöka återanvända detta i en innerdörr på något vis.

Blev så tagen av alla dina vackra motiv och arbeten...skulle vara spännande att se i verkligheten! Kanske vi kunde hitta nått som passar hos oss också:)

Välkommen att kika in på min sida nån mer gång framöver!
/Stefan

Insynsskydd på nytt sätt